Studenec
Image default
Health

Zorgverzekering van Salland

Bent u op zoek naar een betrouwbare zorgverzekeraar die het beste voorheeft met haar klanten? Dan is een regionale zorgverzekeraar een goede keuze. Salland is er speciaal voor mensen uit Gelderland en Overijssel. Door de specifieke regio is Salland zeer betrokken bij de zorg die geboden wordt. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen goede zorg kan ontvangen zonder teveel te betalen. Daarom houden we de zorgpremie altijd zo laag mogelijk. En iedereen betaalt bij ons dezelfde premie voor de basisverzekering, of u nu vitaal bent of in minder goede gezondheid verkeert.

Collectieve zorgverzekering afsluiten

Bij Salland heeft u de mogelijkheid om een collectieve zorgverzekering af te sluiten. U komt hiervoor in aanmerking, als uw werkgever of (sport)vereniging afspraken met ons heeft gemaakt. Met een collectieve zorgverzekering krijgt u korting op uw aanvullende verzekering en tandartsverzekering. Eventuele gezinsleden die een zorgverzekering bij Salland hebben, profiteren mee van deze korting. Op onze website kunt u kijken of wij een contract hebben afgesloten met het bedrijf waar u werkzaam bent, of de vereniging waar u lid van bent. Is dit het geval, dan kunt u gebruik maken van de collectiviteitskorting.

Onze tandartsverzekeringen

Naast uw basisverzekering kunt u bij Salland een aanvullende verzekering en/of een tandartsverzekering afsluiten. Kosten voor reguliere tandartsbehandelingen worden vanuit het basispakket niet vergoed, tenzij u jonger bent dan 18. Als u met enige regelmaat bij de tandarts komt, is het daarom verstandig om een losse tandartsverzekering af te sluiten. Bij Salland hebben we drie tandartsverzekeringen waar u uit kunt kiezen. Met een TandExtra verzekering heeft u recht op een vergoeding tot 250 euro per jaar, de TandPlus verzekering biedt een dekking van maximaal 500 euro. De hoogste tandartsverzekering is de TandTop, waarmee u tot 1000 euro per jaar kunt declareren.

https://www.salland.nl/