Studenec
Image default
Tourism

Albufeira de uitgaanslocatie voor jongeren

Zon zee strand en stappen

Natuurlijk staat het mooie Portugeese plaatsje Albufeira bekend om zijn mooie witte stranden en blauwe zee. Alleen veel jongeren in Nederland en daarbuiten kiezen ook voor Albufeira vanwege de bijzondere uitgaanslocaties om heerlijk te stappen. In Albufeira kun je genieten van bijna altijd mooi weer maar bovendien ook in de vele clubs, bar’s en discotheken optimaal genieten van de muziek, drank en mooie mensen. Stappen in Albufeira is ieder jaar weer opnieuw een hele beleving. Alleen al een wandeling op de Strip in Albufeira laat snel zien wat een enorme uitbreiding er is gekomen in de laatste jaren t.o.v. vijf jaar geleden. Er zijn nu al meer dan 100 uitgaansgelegenheden in Albufeira dus voor iedereen voldoende keus.

 

Leuke lokale barretjes waar je lekker kan indrinken

Natuurlijk is het voor jongeren al snel een kostbare aangelegenheid als je elke avond gaat stappen en in de meeste clubs behoorlijk veel geld kwijt bent. Hierdoor zijn de vele cafés aan het begin van de avond vaak erg goed bezet en vooral de wat meer lokale en onbekende plekken. Je kunt hier voor een goede prijs indrinken en daarna pas het feestgedruis van Albufeira betreden. Goedkoper en bovendien ook veel leuker aangezien je nu echt in de stemming bent om op de muziek uit je dak te gaan.

 

Muziek en Restaurants

Ieder jaar weer worden bekende DJ’s ingevlogen om in de grotere clubs in Albufeira op te komen treden. Hou dit dus goed in de gaten want dit mag je natuurlijk niet missen als je in Albufeira bent geland. Er zijn voldoende goede restaurants te vinden waar je voor een goede prijs kunt eten. Ook is er een enorm aanbod aan goede hotels waar je ook goed kunt eten. Zit je in een appartement of pension dan zul je er wel uit moeten gaan maar op elke hoek van de straat kun je tegenwoordig verschillende leuke restaurants vinden waar je heerlijk buiten kunt zitten. Bovendien heb je een goed zicht over de boulevard en uitgaansleven en weet je direct waar het overal druk is en wat er allemaal gebeurd. Ook krijg je hier vaak nog wel gratis entree kaarten die vaak per dag worden verstrekt.

https://www.funandsun.nl/