Studenec
Image default
Offers

2x biminitops die passen bij uw boot

Voor een bootliefhebber is een nieuwe biminitop geen overbodige luxe. Een biminitop zorgt ervoor dat je goed voorbereid bent op alle verschillende weersomstandigheden. In de ochtend kan je lekker beschut genieten van de ochtendzon, maar als het gaat regenen zit je nog steeds lekker. Je wordt namelijk niet nat, want de druppels zullen op het doek vallen. Een biminitop is dus zeer multifunctioneel. Er zijn veel verschillende soorten, ben je benieuwd welke goed bij jou en jouw boot zou passen? In deze blog gaan we in op twee verschillende soorten die beide erg aantrekkelijk zijn. Lees dus snel verder om meer te leren over dit onderwerp!

 

Nummer 1: De drie boog biminitop

 

De drie boog biminitop zien we het vaakst. De naam doet je al vermoeden dat dit doek 3 poten heeft en dat klopt, dit zorgt ervoor dat het geheel erg gemakkelijk in te klappen valt. Ideaal dus! Het is gemaakt van ‘sharkskin’, wat een ontzettend sterk materiaal is. Doordat de biminitop van dit stevige materiaal gemaakt is, kan het doek zeker tegen een stootje en hoef je de top niet weg te gooien als het een keer een grote regenbui is. Een ander voordeel aan de drie boog biminitops, diversiteit in grootte. Het aanbod aan tops varieert in hoogtes en dat is zijn, want dan zit er altijd wel één bij die geschikt is voor jouw boot.  

 

Nummer 2: de Bimini parasol

 

Bootliefhebbers zijn mensen die waarde hechten aan sfeer en gezelligheid. Terecht! Een voorwerp dat daar zeker aan kan meewerken, is de bimini parasol. Waarom? Door de ruime hoogte en breedte van de parasol, kan iedereen in de boot makkelijk beschermd worden tegen het felle zonlicht. Wel zo fijn, want je wil geen zonnesteek of verbrandingen oplopen. De parasol is een betrouwbaar gebruiksvoorwerp en zal dus ook vies kunnen worden. Gelukkig is dit niet erg. De maker van de bimini heeft hier natuurlijk rekening mee gehouden. Daarom is gekozen voor polyester, omdat dit materiaal gemakkelijk af te nemen is met een sopje. Zo kan jij altijd van je biminitop genieten en word je niet beperkt tot één seizoen! 

 

https://www.boottotaal.nl/