Studenec
Image default
Jobs and trainings

Zoekt u een nieuwe medewerker voor op uw melkveehouderij?

Bent u op zoek naar een medewerker melkveehouderij die u helpt met uw werk? Omdat uw werklast is toegenomen of omdat uw huidige medewerker ermee stopt? Klop dan aan bij uitzendbureau Sterwerk. Zij begeleiden uw zoektocht naar een nieuwe medewerker. Deze specialist helpt bedrijven al meer dan 15 jaar zoeken naar personen die willen werken op een Nederlandse boerderij. Bij het uitbesteden van arbeid komt heel wat zaken kijken. Daar helpt dit uitzendbureau u mee. Denk bijvoorbeeld aan het zoeken van een medewerker, maar ook het uitzoeken van de relevant wetgeving hieromtrent. Zoekt u een medewerker voor op uw melkveehouderij? Dan gaat dit bedrijf op zoek naar geschikte kandidaten via eigen werving en samenwerking met wervingbureaus.

Waarom kiezen voor een uitzendbureau voor het zoeken van een medewerker melkveehouderij?

Als boer heeft u het druk en krijgt u zelden een moment rust. Daarom bent u ook op zoek naar een medewerker voor op uw melkveehouderij. Dit wilt ook zeggen dat u weinig tijd heeft om te spenderen aan de zoektocht naar de perfecte persoon die wil werken op een Nederlandse boerderij. Uitzendbureau Sterwerk ontzorgt u volledig op dit gebied, maar ook na het vinden van uw nieuwe medewerker. Deze persoon is namelijk in dienst van het uitzendbureau. Dat wil zeggen dat de professionals zorgen voor al het nodige papierwerk, zoals de contracten en het uitkeren van lonen. Zo houdt u meer tij dover voor uw dieren en boerderij. Handig, toch?

Wilt u werken op een Nederlandse boerderij?

Bent u geen boer die op zoek is naar een medewerker voor op zijn melkveehouderij. Bent u in plaats daarvan een persoon die graag zou werken op een Nederlandse boerderij? Dan kan Sterwerk ook u helpen. Heeft u al ervaring met werken op een melkveebedrijf? Wilt u graag helpen met het melken van de koeien? Of bent u bereid om tijdens de piekperiode lammeren te verzorgen? Wilt u lammeren voeren, zelfstandig leren drinken en aflammeren? Laat het weten aan het uitzendbureau. Stuur hen uw cv en motivatie en ze matchen u binnen een mum van tijd met een Nederlandse boerderij die op zoek is naar een medewerker.