Studenec
Image default
Shopping

Wat is polygel nagellak? Alles wat je moet weten!

Polygel nagellak is de nieuwste trend in de schoonheidsindustrie, en met reden! Dit innovatieve product biedt een aantal voordelen waar andere nagellakken niet tegenop kunnen. Dus wat is polygel nagellak en wat maakt het zo speciaal? Lees verder om erachter te komen!

Wat is polygel nagellak en hoe verschilt het van traditionele nagellak?

polygel is een type nagellak dat in laagjes wordt aangebracht. Polygel is ook veel duurzamer, waardoor het een goede keuze is voor mensen die lang met hun nagels willen doen. polygel nagellak is te vinden in een verscheidenheid van kleuren en stijlen, en het is relatief eenvoudig aan te brengen. Het grootste nadeel van polygel is dat het moeilijk te verwijderen kan zijn, dus het is belangrijk om de aanwijzingen zorgvuldig te volgen. polygel nagellak kan je de uitstraling geven van professioneel gemaakte nagels zonder de kosten of het gedoe.

De voordelen van polygel nagels ten opzichte van traditionele nagels

Polygel nagels zijn een soort gelnagels waarvan wordt gezegd dat ze een aantal voordelen bieden ten opzichte van traditionele gel- en acrylnagels. Polygel is een relatief nieuw product op de markt, en vandaar is er niet veel wetenschappelijk onderzoek beschikbaar over de werkzaamheid ervan. Er wordt echter gezegd dat polygel flexibeler en duurzamer is dan traditionele gel- of acrylnagels, waardoor het minder snel splintert of breekt. polygel zou ook comfortabeler zijn om te dragen en beter te verwijderen zijn dan andere soorten kunstnagels. Bovendien zouden polygel nagels er natuurlijker uitzien en aanvoelen dan andere soorten kunstnagels. Als u overweegt nepnagels te nemen, kunnen polygelnagels het overwegen waard zijn.

Hoe kun je polygel nagels thuis aanbrengen

Polygel is een soort gelnagellak die een stuk makkelijker aan te brengen is dan de traditionele gelpolish. Polygel wordt vaak geleverd in een totaalset die bestaat uit een polygelbasis en een toplaag bevat, evenals een polygelkleur naar keuze. Polygel kan thuis worden aangebracht met behulp van een polygelpenseel of een polygelpen. Polygel zou tot twee weken blijven zitten zonder af te bladderen of te chippen, en zou ook duurzamer zijn dan traditionele gelpolish. Uiteindelijk kan polygel worden verwijderd door een nagellakremover met aceton. 

De verschillende soorten polygel nagels die op de markt verkrijgbaar zijn

Polygel kan moeilijk te verwijderen zijn, en als het niet goed gebeurt, kan het de natuurlijke nagel beschadigen. Het goede nieuws is dat er een paar eenvoudige stappen zijn die u kunt volgen om polygel te verwijderen zonder uw natuurlijke nagels te beschadigen.

Begin met het voorzichtig terugduwen van de nagelriem met een nagelriemduwer. Dit helpt om de polygel los te maken van het nagelbed. Gebruik vervolgens een vijl om de bovenste laag polygel weg te vijlen. Vijl niet te agressief, want dat kan de natuurlijke nagel beschadigen. Als de bovenste laag verwijderd is, doop je een wattenschijfje in aceton en druk je het op de nagel. Wikkel de nagel in folie en laat het 10-15 minuten zitten. Gebruik na afloop van die tijd een houten stokje of een nagelriemduwer om de polygel voorzichtig weg te duwen. Het kan nodig zijn dit proces voor elke nagel te herhalen. Gebruik ten slotte een voedende nagelriemolie of -crème om de nagels te hydrateren en eventuele schade te helpen herstellen die door het verwijderingsproces is veroorzaakt. Als je deze stappen volgt, kun je polygel veilig en effectief van je nagels verwijderen zonder ze te beschadigen.

https://www.polygelshop.nl/