Studenec
Image default
Beauty and Personal Care

Van deze heerlijk ruikende Loveli deo wordt ook jouw lichaam blij

Een mailtje naar de verkeerde verzenden, vergeten een belangrijke rekening op tijd te betalen of per ongeluk je schoonmoeder beledigen die blijkbaar de hele tijd achter je stond. Er zijn tig momenten waarop het zweet je spontaan uitbreekt. De Loveli Deodorant is dan jouw steun en toeverlaat. Deze fijne deodorant is verkrijgbaar bij Cotton Spa.

 

Geen aluminium in Loveli deo

De uitspraak ‘je bent wat je eet’ heb je vast weleens gehoord. Sta je er echter weleens bij stil wat de verzorgingsproducten die jij op je lichaam aanbrengt met je doen? Je denkt er misschien niet bij na, maar veel soorten deodorant bevatten aluminium. Het gaat dan wel om een kleine hoeveelheid aluminium, maar tevreden stem je jouw lichaam er niet mee. De stof veroorzaakt bij sommigen een allergische reactie of het resulteert in jeuk of huidirritatie. We horen je al denken: kan een deodorant dan niet zonder aluminum? Jazeker, daar is de Loveli deo het bewijs van.

 

100 procent natuurlijke deodorant

De subtiel ruikende deodorant Loveli Deo Fresh Cotton bevat geen aluminum en ook geen parabenen of siliconen. Houdt het daarmee op? Nee, de deodorant bevat ook een synthetische parfums of palmolie. Loveli deodorant is daarmee 100 procent troepvrij. Klinkt ideaal, toch? Loveli Deo kopen is overigens helemaal geen straf voor de portemonnee: je betaalt voor de Loveli Deodorant gelukkig niet de hoofdprijs.

Milieuvriendelijk


En masse eten we in Nederland minder vlees om het milieu minder te belasten, maar onze verzorgingsproducten nemen we minder zorgvuldig onder de loep. En dat terwijl veel producten die we gebruiken plastic bevatten. Opnieuw is Loveli Deo hier de uitzondering op de regel. Loveli Deo bevat geen microplastics. De lijn is daarnaast ook lief voor dieren: De lijn wordt nimmer op dieren getest. Is jouw product bovendien op? Dan kun je het product hervullen met milieuvriendelijke refills. Zo voorkom je dat je onnodig dingen weggooit. Ben je nieuwsgierig geworden naar de deodorant en wil je de Loveli Deo kopen? Binnen een paar muisklikken is-ie van jou. Je bestelt de Fresh Cotton deodorant op Cotton Spa.


https://www.cottonspa.nl/collections/loveli/