Studenec
Image default
Commercial

Voorbereiding roadtrip

Ben jij van plan binnenkort een roadtrip te gaan maken? Dan ben je bij dit artikel aan het goede adres! Een roadtrip is een geweldige ervaring, maar er is wel een beetje voorbereiding voor nodig. In dit artikel geef ik je een aantal tips om je roadtrip zo goed mogelijk voor te bereiden. Zo kom je tijdens je reis niet voor verassingen te staan.

De eerste tip is dat je auto optimaal moet zijn. Je wil echt niet met pech langs de weg komen te staan en vervolgens moeten communiceren met een Franse hulpdienst die geen Engels spreekt. Zorg dus dat je auto gecontroleerd is en er niks mee aan de hand is. Je kunt voor de reis zelfs wat extra’s aan je auto toevoegen, zoals een draadloze achteruitrijcamera set, bijvoorbeeld een achteruitrijcamera Opel Vivaro.

De volgende tip is dat je altijd eten, drinken, een waxinelichtje en een dekentje bij je hebt. Je denkt misschien ‘waar heb ik dat voor nodig’, maar je zal maar met pech langs de weg komen te staan. Het gebeurt zelfs wel eens dat wegen door een ongeluk, slecht weer of enorme files ’s nachts afgesloten worden. Je moet dan in je auto overnachten en je kunt niet even weg om iets te halen. Dan ben je blij dat je eten en drinken hebt, en jezelf warm kunt houden.

Een andere tip is om een leuke muzieklijst te maken. Een lange autorit lijkt leuk, maar na een tijdje kun je je gaan vervelen. Muziek doet het dan altijd goed. Een extra voordeel is dat het je ook goed wakker houdt, mocht je slaperig worden.

De laatste tip is dat je ervoor zorgt dat je weet waar de benzinestations zijn. Bijvoorbeeld als je in Amerika gaat roadtrippen zijn er soms hele lange stukken zonder dorpen of steden. Je moet dan genoeg benzine in de tank hebben om naar het volgende bewoonde stuk te komen. Zorg ook dat je weet welk type benzine je nodig hebt en hoe dat heet in het buitenland.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/