Studenec
Image default
Business

Verouderingsproces

Door het verouderingsproces van je huid, ontstaan er rimpels. Die zijn hier het gevolg van, maar wat zijn rimpels eigenlijk precies? Rimpels zijn een onderdeel van het natuurlijke verouderingsproces dat je meemaakt naarmate je leeftijd hoger wordt. De rimpels zullen in het eerste stadium zichtbaar worden wanneer je lacht of fronst en in een later stadium zullen deze lach en frons rimpels permanent aanwezig zijn, ook wanneer je niet lacht en fronst. Daarnaast kunnen de rimpels ook ontstaan door te veel zonlicht, roken en verschillende gezondheidsproblemen. Deze factoren versnellen namelijk het verouderingsproces.

 Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met hoe zij er uit zien en ouder eruitzien is dan eigenlijk iets wat je liever niet wilt. Wanneer je rimpels tegen wilt gaan, heb je hier verschillende mogelijkheden en opties voor. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van botox fillers om er weer snel jong uit te zien. De fillers zorgen er namelijk voor dat de rimpels veel minder zichtbaar of niet meer zichtbaar zijn in het gezicht. Fillers worden ook gebruikt voor vollere lippen en vollere contouren.

 

De fillers die hiervoor gebruikt worden bestaan uit hyaluronzuur, een natuurlijke stof dat al in het lichaam voorkomt. Dit zit namelijk in het bindweefsel en in de huid van het lichaam. De hoeveelheid hyaluronzuur in het lichaam neemt af naarmate je ouder wordt. Wanneer het hyaluronzuur wordt aangevuld door middel van de verschillende botox injecties, ontstaat er als het ware een kussentje dat werkt als ondersteuning voor de huid, waarom de elasticiteit en het volume hersteld wordt.

Wanneer je besluit om fillers te nemen, doe je er goed aan om te weten hoe dit precies in zijn werk gaat. Ten eerste zal er een persoonlijk gesprek plaatsvinden om te bekijken wat precies de wensen van de patiënt zijn. Daarna wordt er gekeken naar de verschillende mogelijkheden en zal er een plan opgesteld worden. Wanneer de patiënt akkoord gaat, zal dit plan worden uitgevoerd.

http://faceland.nl