Studenec
Image default
leisure and Hobby

Veel damp bij een e-sigaret?

 

Je ziet ze steeds vaker voorbij komen, e-sigaretten. Veel mensen stappen over van de gewone sigaret op de e-sigaret. Dit komt omdat er zoveel smaken beschikbaar zijn voor de e-sigaret. Toch vragen de mensen die in het bezit zijn van een e-sigaret zich nog steeds af hoe het komt dat de ene e-sigaret meer damp produceert dan de andere e-sigaret. Heb jij de voorkeur voor veel damp? Dan ben je bij deze blog aan het juiste adres. Wij vertellen je hier namelijk meer over e-sigaretten en de hoeveelheid damp!

De verwarming van de e-sigaret

Waar ligt het nou aan dat de ene e-sigaret meer damp produceert dan de andere e-sigaret? Dit ligt voornamelijk aan het verwarmingselement van de e-sigaret. Dit wordt ook wel de coil genoemd. Dit element zorgt niet voor verbranding, maar het laat wel een dampwolk ontstaan. En coil kan op een hoger aantal Wattage gedampt worden wanneer de coil een lage weestand heeft.

Sub Ohm

Heb je meer de voorkeur om echt veel damp te produceren? Daarvoor bestaan er speciale e-sigaretten. Deze worden Sub Ohm e-sigaretten genoemd. Bij deze sigaret heeft de coil een hele lage weerstand waardoor er nog meer damp ontstaat. De weerstand is lager dan 1 Ohm. Vandaar ook de naam Sub Ohm. Dus hoe lager de weerstand, hoe meer damp je e-sigaret produceert!

Vloeistoffen met hoge gehalte VG

Ook kun je een vloeistof toevoegen aan je e-sigaret met een hoge gehalte VG (Vegetable Glycerin). Dit is een vloeistof zorgt voor de dampproductie. Bovendien is deze stof erg zacht voor je keel.

Soorten e-sigaretten

Wist je dat er veel soorten e-sigaretten zijn? Zo kun je voor een wegwerpbare e-sigaret kiezen, maar ook voor eentje die u vaker kunt gebruiken! Daarnaast kun jezelf ook nog de keuze maken of je er nicotine aan toe wilt voegen, hoe handig is dat!? Bovendien heb je keuze uit meer dan 100 smaken die je in de e-sigaret kunt doen.  Er is dus genoeg keuze!

Meer weten?

Wij hopen dat je, na het lezen van deze blog, een duidelijker beeld hebt gekregen over de hoeveelheid damp die een e-sigaret kan produceren. Wil je graag nog geadviseerd worden op de aanschaf van een e-sigaret? Dat kan bij de partij Smokesmarter. Daar werken allemaal specialisten die alles weten over de e-sigaret en de accessoires ervan! Neem ook vooral een kijkje op hun website voor meer informatie!