Studenec
Image default
Offers

Tegel laminaat straalt rust uit

Wil je wel graag een laminaatvloer om de vele voordelen maar houd je niet van een houtlook? Kies dan eens voor een tegellaminaat vloer. Het assortiment tegellaminaat wordt steeds groter. Zodoende kiezen ook steeds meer klanten hiervoor. Een tegel laminaat oogt rustiger en strakker dan een houtlookvloer. Door de nieuwste technieken lijken de tegel laminaat vloeren op echte tegelvloeren. De vloeren hebben veel variatie in de prints, zodat het tegel laminaat nog natuurlijker oogt. 

Waarom tegellaminaat?

Je kiest natuurlijk voor een tegellaminaat, omdat je de vloer gewoon mooi vind.  Daarnaast is tegel laminaat prijstechnisch veel goedkoper als een echte natuursteen- of een keramische vloer. En deze vloeren kun je gemakkelijk zelf leggen. De vloerdelen zijn ook rondom voorzien van een kliksysteem, dus zonder lijm is de vloer snel gelegd.

Welke soorten tegel laminaat zijn er?

Tegellaminaat is er in veel verschillende looks. Zo is er voor elke woning en elk interieur wel een mooie vloer te vinden. Veel van de vloeren passen  in een modern, landelijk of industrieel interieur. Denk bijvoorbeeld aan de steen- of de betonlook laminaat vloeren. De marmerlookvloeren passen weer perfect in een design- of klassiek interieur. Deze vloeren hebben een glad, ruw of hoogglans toplaag. Marmerlook laminaat is er met een matte afwerking of in hoogglans. Spreekt een hoogglans vloer je aan? Dan vind je bij het assortiment tegellaminaat ook strak witte of zwarte hoogglans laminaat tegels of planken.

Kan tegel laminaat zelf gelegd worden?

Jazeker, de vloerdelen zijn rondom voorzien van een kliksysteem. Dus de vloer wordt gelegd zonder lijm. Kies hierbij wel de juiste ondervloer. Dit is de basis voor jarenlang plezier aan je tegel laminaat. Ten opzichte van een echte tegelvloer gaat het leggen dus veel sneller en gemakkelijker. 

Wat zijn de voordelen van tegel laminaat?

  • Tegellaminaat is gemakkelijk zelf te leggen, door het kliksysteem.

  • Deze vloer is in gewicht een stuk lichter dan een keramische tegelvloer, dus de vloer is ook geschikt om op een houten dekvloer te leggen.

  • Tegellaminaat kan ook op vloerverwarming gelegd worden.

  • Met de juiste ondervloer kan de vloer ook in flats en appartementen gelegd worden. Het contactgeluid is zo veel minder.

  • Tegel laminaat voelt warmer aan dan een echte tegelvloer.

  • Wil je de vloer vervangen, dan kun je deze eenvoudig verwijderen.

  • En een tegellaminaat is veel goedkoper.

 

https://www.beboparket.nl/