Studenec
Image default
Travel

Samen genieten bij Van der Valk

Bent u ook weleens toe om samen met familie, vrienden of uw partner er gezellig tussenuit te gaan? Even weg van de drukte en heerlijk genieten van de rust met favoriete mensen om u heen? Met een weekendje weg kunt u alle kanten op. Wilt u naar het buitenland of blijft u toch liever in het vertrouwde Nederland? Bent u op zoek naar de rust of wilt u juist de grote steden bezoeken? De keuze is aan u!

Weekendje ertussenuit, ruim aanbod

Met een weekendje weg bij Van der Valk profiteert u van heel veel voordelen. Van der Valk heeft speciaal voor u een selectie gemaakt met de beste deals en de leukste arrangementen. Met een arrangement combineert u bijvoorbeeld een overnachting met een uitstapje naar een grote stad. Er zijn veel Van der Valk Hotels gevestigd in Europa en zelfs op de ABC eilanden.

Vertrouwde kwaliteit

Ieder hotel heeft eigen unieke kenmerken. Allen bieden ze de vertrouwde Van der Valk kwaliteit. Doordat ieder hotel anders is, kunt u rekenen op grote variatie in arrangementen en deals.

Bent u op zoek naar een overnachting die past bij het seizoen? Dan is een seizoen arrangement een goede keuze voor u! De Van der Valk hotels bieden de Hartje Winter, Vrolijk Voorjaar, Hoog Zomer en Heerlijk Herfst arrangementen aan.

Wilt u liever samen met de kids naar een pretpark of een dierentuin in combinatie met een overnachting en een lekker uitgebreid ontbijtbuffet? Kies dan voor een familieaanbieding!

1 Nachtje gratis

Bij Van der Valk kunt u niet alleen terecht voor vele arrangementen. De hotels bieden namelijk ook deals en aanbiedingen aan voor een extra goedkoop nachtje weg. Wie houdt er nu niet van korting? Zo heeft Van der Valk de 3=2 deal. Hierbij overnacht u 3 nachten in één van de hotels en u betaalt er maar 2!

Heeft u interesse in een voordelig en goedkoop weekendje weg bij Van der Valk? Neem dan een kijkje op de website van Valk Verrast!

https://www.valkverrast.nl/