Studenec
Image default
Offers

Pegamento zorgt voor robotisering

Je wilt natuurlijk graag dat je je klanten tevreden houdt. Dit kun je doen door middel van het goed onderhouden van klantcontact. Tevreden klanten zorgen namelijk voor nieuwe klanten door mond-tot-mond reclame en aanbevelingen voor jouw bedrijf. Door middel van robotisering hoef je dit tegenwoordig niet meer zelf te doen. Op deze manier kun je je focussen op andere belangrijke werkzaamheden. Het onderhouden van klantcontacten kan namelijk veel tijd in beslag nemen. Door middel van robotisering hoef je nu nooit meer deze klusjes op te pakken en kun je het met een gerust hart focussen op andere taken. Benieuwd welke voordelen robotisering heeft? Je leest het hier!

Voordelen van robotisering

Er zijn veel voordelen van robotisering van je klantcontact. Je hebt namelijk veel tijd over voor andere belangrijke werkzaamheden. Daarnaast zijn robots sneller dan een mens, waardoor ze meer taken kunnen uitvoeren op een dag. Ook hoef je je geen zorgen te maken dat er fouten worden gemaakt, want robots zijn erg precies en maken dan ook geen fouten! Erg handig dus! Wanneer er een groter probleem is die niet door een robot opgelost kan worden, zal er een medewerker aan te pas komen en zal het verder oplossen.

Automatisering van processen

Door middel van robotisering en kunstmatige intelligentie kunnen kleine taken worden uitgevoerd. Je krijgt hierbij te maken met één platform voor de hele automatisering. Ook houden ze door middel van een app alle werknemers erbij betrokken. Hierdoor kun je alles eenvoudig bekijken en krijg je een duidelijk overzicht. Daarnaast worden e-mails door middel van kunstmatige intelligentie volautomatisch beantwoord zonder fouten. 

Software van Pegamento

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden van robotisering voor jouw bedrijf? Neem dan eens een kijkje op de website van Pegamento. Zij zijn namelijk de specialist op het gebied van robotisering van klantcontact. Ook vind je op de website een whitepaper die je kunt downloaden voor meer informatie. Heb je nog vragen over het robotiseren van bedrijfsprocessen? Dan kun je gerust contact opnemen met de specialisten van Pegamento. Zij zullen je vriendelijk te woord staan via de telefoon of via de mail!

 

https://www.pegamento.nl/