Studenec
Image default
Auto

Na een dagcursus je autotheorie op zak

Binnen één dag je theoriecertificaat in je zak, na een examen bij jou in de buurt. Die mogelijkheid wordt je geboden door 123-theorie.nl, dé professionele begeleider die je 100% slagingskans biedt. Er zijn vrijwel dagelijks verspreid door Nederland eendaagse auto-theoriecursussen waar je terecht kunt. Schijf je online in voor de komende cursus en haal dat felbegeerde papiertje in huis.

Ook bij jou in de buurt

123-theorie.nl maakt het je gemakkelijk. Je kunt theorieles volgen op vele plaatsen in Nederland. Van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag tot Eindhoven, Deventer, Zwolle, Breda en Arnhem. Woon je in de provincie Overijssel? Dan kun je bijvoorbeeld snel je theorie in Deventer halen. Of kom je uit Noord-Brabant? Dan is een theoriecursus in Eindhoven een perfecte optie. Je ziet online wat de eerstvolgende cursusdata zijn. En als een datum je niet uitkomt of er niet bijstaat, kun je ons bellen voor de mogelijkheden.

Garantie op slagen

De auto-theoriecursus en het CBR-examen zijn op dezelfde dag. Je wordt in de vroege ochtend op de door jou uitgekozen locatie verwacht. Het lesmateriaal is eenvoudig. Je leert de stof niet uit dikke boeken, maar aan de hand van tips, trucjes en ezelsbruggetjes. Je komt ook de instinkers op het examen te weten. 123-theorie.nl zorgt er vervolgens voor dat je naar de examenplek wordt gebracht.

Met de lesmethode van 123-theorie.nl slaagt iedereen voor het theorie-examen. Ook als je last hebt van faalangst, of dyslexie of ADHD hebt. Ruim 15.000 cursisten gingen je al vooraf en haalden hun theoriecertificaat. Ook geïnteresseerd? Bel ons op (085 – 060 1230), mail ons of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Het is de snelste route naar het behalen van het gewilde auto-theoriecertificaat.