Studenec
Image default
Auto

Multifunctionele GPS tracker

Het gebruik van een GPS tracker wordt steeds populairder. Er zijn verschillende GPS trackers op de markt die allemaal hun eigen functionaliteiten hebben. Heeft u bijvoorbeeld interesse in een GPS tracker voor uw boot, scooter, motor, auto of machine? Of heeft u liever een geavanceerd systeem dat naast track en trace ook de kilometerregistratie bijhoudt?

 

Wat is een GPS tracker?

Een GPS tracker meet locaties via het Global Positioning System (GPS). Op deze manier kunt u altijd de locatie achterhalen van het voer- of vaartuig waarin u de GPS tracker plaatst. Handig om objecten te beveiligingen, bijvoorbeeld scooters, motors, bedrijfsobjecten, machines etc. of puur voor track en trace op het moment dat u wilt weten waar uw werknemers zich bevinden en wie het minst bij de volgende klus is verwijderd. Andere GPS trackers zijn geavanceerder en kunnen dienen als een kilometerregistratiesysteem waarmee u de kilometerregistratie bijhoudt. Bijvoorbeeld omdat u de zakelijke kilometers bij dient te houden om te declareren of om bijtelling te voorkomen.

GPS tracker boot

We nemen als voorbeeld een GPS tracker die in een boot wordt gemonteerd. De GPS tracker wordt aangesloten op de voeding van de boot. U ontvangt een diefstalmelding op het moment dat de boot mogelijk wordt gestolen en een melding wanneer de boot een door u ingestelde zone verlaat. De locatie wordt bij beweging iedere 12 uur tot iedere 10 minuten weergegeven bij beweging, afhankelijk van het door u gekozen servicelevel. Bij stilstand ontvangt u ieder uur een locatie.

 

Kilometerregistratiesysteem

Naast de track en trace systemen zijn er geavanceerdere GPS trackers, waarmee het ook mogelijk is om een volledige kilometerregistratie bij te houden. Dit kilometerregistratiesysteem zorgt ervoor dat u een sluitende rittenregistratie heeft en waarbij zakelijke en privékilometers gescheiden worden. Handig voor wanneer u bijvoorbeeld zakelijke kilometers declareert in uw privéauto, of wanneer u over een auto van de zaak beschikt en de bijtelling wenst te voorkomen.

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/