Studenec
Image default
Offers

Laat jezelf stralen!

We weten allemaal hoe belangrijk het in om goed voor jezelf te zorgen. Daar komen goede producten bij kijken, want met de juiste producten zie jij er stalend en gezond uit! Jezelf goed verzorgen kan ook zonder veel te dure crèmes en producten! 

Vitaminen zijn een must
De huid is de eerste en belangrijkste verdedigingslinie van het afweersysteem, zorg er daarom extra goed voor. Twee belangrijke factoren hiervoor zijn vitamine C en zink. Zo is bewezen dat vitamine C er niet alleen voor zorgt dat je minder snel rimpels krijgt, maar is het ook nog eens enorm goed voor je weerstand. Een echte aanrader is de luminous beauty shake! Deze shake bevat maar liefst 118% van de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C en zink. De shake draagt ook nog eens bij aan een sterk gebit, haren en nagels. En hij is vegan!

Feeling hot hot hot!
Wanneer je thuis komt na een lange werkdag waarbij je ook nog eens door de regen hebt moeten fietsen, is het eerste waar je bij thuiskomst zin in hebt waarschijnlijk een warme douch. Dat klinkt ontspannen, maar het is misschien wel een van de ergste dingen die je je huid kunt aandoen. Je verliest hierdoor niet alleen hydraterende oliën, ook ben je bezig je huid licht te verbranden. Gedurende je jonge tiener jaren kan dit nog niet zoveel kwaad, maar als dertiger heeft je huid er veel meer moeite mee om weer te herstellen. Dus misschien toch de volgende keer die douche een aantal graden lager zetten!

Weg met poriën
Veel vrouwen hebben last van grote poriën. Zoveel zelfs dat het een van de meest voorkomende beautyklachten is. Helaas is er geen magische crème die ze laat verdwijnen. Wel zijn er een aantal dingen die je kunt doen om ze minder opvallend te maken. Zo vallen poriën meer op wanneer ze vol zitten met bijvoorbeeld vuil, olie of dode huidcellen. Dit kun je verminderen door je huid regelmatig grondig te reinigen. Dit kun je zelf doen  of door middel van een facial. Om te zorgen dat de poriën in eerste instantie al niet zo vol komen te zitten, is het handig om bijvoorbeeld je huid goed te reinigen voor je gaat slapen en niet met make-up op te sporten. 

 

https://superfoodies.nl/