Studenec
Image default
Food and Drink

houd je gezondheid op peil met onze noten en pitten

In de zomer voelt een ieder zich vaak wat lekkerder door de warme zonnestralen. Het leven vind vooral buiten plaats en dat maakt ook dat we elkaar veel spreken over een strakke gladde huid, de kilootjes en over diverse voedingsstoffen en supplementen. Wist je dat noten een perfecte voedingssupplement zijn? Lees je daarom eens goed in welke noten jij goed kunt gebruiken. Noten zitten vol met goede voedingsstoffen en zijn veel lekkerder dan die klinische supplementen. Natuurlijk zijn supplementen een goede toevoeging maar geniet ook maar een van de heerlijke knapperige en bovenal super gezonde noten, zaden en pitten! Hieronder nemen we je mee in een paar schitterende producten uit ons assortiment.

Gezonde of minder gezonde cashewnoten

Wie is er nu niet bekend met cashewnoten? De lekkerste zijn natuurlijk de gezouten cashewnoten maar de kenners onder ons weten dat deze lekker versnapering nou niet het meest gezonde snackje voor tussendoor is. Probeer daarom eens onze geroosterde cashewnoten. Onze geroosterde cashewnoten barsten van smaak en zijn een stuk gezonder dan de gezouten variant. En wat denk je van en heerlijke toevoeging van amandelschaafsel op je acai bowl? Het geeft je net even die lekkere knapperige bite en tegenhanger van fruit of zoete producten. En zeker wanneer je de amandelschaafsel even kort aanbak, dan komt er een smaaksensatie vrij van jewelste. Geweldig!

Pitten en zaden

Naast de noten afdeling beschikken wij over een breed assortiment pitten en zaden. Ontdek bijvoorbeeld onze quinoa wit. Deze variant is heerlijk om een zomerse salade mee te maken. Ook ons hennepzaad is een van de favoriete producten uit onze afdeling. In onze webshop kun je alle producten van de beste kwaliteit in grote voordeelverpakkingen krijgen zodat je niet vaak een lege zak nootjes, pitten of zaden in je huis of keuken hebt. Bestel vandaag nog jouw verpakking en start met een gezond voedingspatroon boordevol noten pitten en zaden!

 

https://www.horecanoten.nl/