Studenec
Image default
Webshop and Technique

Handig met 1 sleutel alle gelijksluitende cilindersloten te kunnen bedienen

Goede sloten in het bedrijf zijn natuurlijk hartstikke belangrijk. Allereerst wil je natuurlijk voorkomen dat een inbreker zomaar het gebouw binnen kan komen. Toch is het vervelend om een grote sleutelbos mee te moeten dragen om sleutels te hebben voor alle deuren binnen het bedrijf. Kortom, je wilt een goede bescherming tegen inbraak en andere vervelende invloeden van buitenaf, maar je wilt niet teveel sleutels. Gelukkig hebben we dar een oplossing voor. We gaan het je uitleggen.

Goede bescherming tegen inbraak

Een goed slot is natuurlijk de beste bescherming tegen inbraken. Hiervoor kies je sowieso voor een cilinderslot. Dat is een goed slot omdat deze werkt met een bepaalde techniek. Het slot heet zo omdat het cilinder een van de belangrijkste componenten is van het slot. In de cilinder van de cilindersloten zitten namelijk kleine stokjes. Deze staan om te beginnen recht, maar moeten in een bepaalde positie komen te staan. Pas dan is het mogelijk om het slot open te draaien. De enige manier om dit voor elkaar te krijgen is door middel van een sleutel die bij het slot hoort. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een ander voorwerp in het slot te steken, maar de stokjes moeten heel nauwkeurig op een bepaalde manier komen te staan en wanneer dit net niet lukt, is het slot dus ook niet te openen. Dit schakelt dus direct al een hele hoop methoden uit die de inbreker gebruikt om in te breken.

4 gelijksluitende-cilindersloten

We hadden het daarnaast gehad over de sleutels. Wil je goed beveiligen dan heb je vaak het idee dat je ook nog eens verschillende sloten moet hebben om alles dicht te houden, maar dat is niet perse nodig. 4 gelijksluitende-cilindersloten zijn hier namelijk een ideale oplossing voor. Dit zijn gelijksluitende cilindersloten die dezelfde sleutels gebruiken om te openen. Zo kun je bijvoorbeeld een slot in de voor- en achterdeur openen met dezelfde sleutel en er dan vervolgens ook voor kiezen om het slot in de garage of schuur te zetten. Zo gebruik je dus voor alle deuren dezelfde sleutel. Je hoeft geen kilo’s aan sleutels mee te tillen om alle deuren te kunnen openen. Even samenvattend. Ben je op zoek naar goede sloten voor in de woning dan kies je dus al snel voor een cilinderslot. Daarnaast ga je voor 4 gelijksluitende-cilindersloten wanneer je zoekt naar verschillende sloten voor in en om het bedrijf.

https://mc-cilinder.nl/product-categorie/gelijksluitende-cilinders/4-gelijksluitende-cilinders/