Studenec
Image default
Services

De beste koffiemachine voor jouw feest

Als jij jouw gasten een extra boost wil geven, dan is een koffiemachine op jouw feest onmisbaar. Of het nu een beurs is of een bedrijfsfeest. Je wil jouw gasten natuurlijk laten genieten. Dan is een slappe bak niet genoeg. Bij Bar Company hebben wij passie voor koffie. Die passie delen wij graag. Wij geloven namelijk dat goede koffie jouw evenement een ware ervaring maakt! Lees hier hoe koffie jouw evenement compleet kan maken.

Koffiemachine als sfeermaker

Koffie is de ideale manier om je publiek op te warmen. En dan niet alleen omdat het een warme drank is. Koffie is namelijk ook een goede sfeermaker. Bij de koffieautomaat op werk komt het gesprek op gang. Zo ook bij de koffiestand op jouw evenement. Een barista kan dan voor nog meer sfeer zorgen. Een vriendelijk gezicht en persoonlijke service is voegt namelijk veel waarde toe. Daarnaast kunnen zij jou voorzien van al jouw favoriete koffies. Onze barista’s zijn dan ook begaan met lattè art. Dat smaakt niet alleen goed, maar ziet er ook prachtig uit!

Koffie geeft energie

Als jij je gasten voorziet van een lekkere koffie, zal dat voor meer energie zorgen. Dat zit ‘m niet alleen in de cafeïne. Jouw favoriete drankje zorgt namelijk voor een genietmoment. Dat levert plezier op en daar haal je weer energie uit! Ben je toch niet zo van de koffie? Dan kunnen wij ook heerlijke thee of chocomel voor je maken. Onze koffiebars zijn uitgerust met een watertank en werken op standaard 230 volt. Bovendien kunnen wij op vrijwel elke locatie een bar neerzetten. Je hoeft dus zelf niks meer te regelen! Wij voelen ons verantwoordelijk voor het succes van jouw evenement. Onze ervaring is dat koffie net dat extraatje is om jouw evenement compleet te maken. Kijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

https://www.barcompany.nl/