Keylogger verwijderen van uw systeem

      Comments Off on Keylogger verwijderen van uw systeem

Omdat er verschillende typen keyloggers zijn die verschillende technieken gebruiken, wordt geen enkele detectie- of verwijderingsmethode als het meest effectief beschouwd.

 

 

Anti-virus software om uw systeem te beveiligen tegen keyloggers

Anti keylogger software is speciaal ontworpen om te scannen op software gebaseerde keyloggers, door de bestanden op een computer te vergelijken tegen een keylogger handtekening basis of een checklist van gemeenschappelijke keylogger attributen.

Het gebruik van een anti keylogger kan effectiever zijn dan het gebruik van een antivirus- of antispywareprogramma, omdat deze een keylogger als een legitiem programma in plaats van spyware kan identificeren.

 

Keylogger verwijderen

Afhankelijk van de techniek die de antispyware-applicatie gebruikt, kan het mogelijk de keylogger-software met minder privileges vinden en uitschakelen dan het heeft.

Het gebruik van een netwerkmonitor zorgt ervoor dat de gebruiker wordt op de hoogte gesteld elke keer wanneer een toepassing een netwerkverbinding probeert te maken, waardoor een beveiligingsteam de mogelijkheid krijgt om eventuele keylogger activiteiten te stoppen.

Witte lijst applicatie kan ook gebruikt worden om alleen gedocumenteerde, geautoriseerde programma’s te laten draaien op een systeem.

 

 

http://keyloggertool.nl/